Fiskespa

FORKÆL DIG SELV MED FISKESPA

Giv dig selv en sanselig og afslappende oplevelse, hvor du får mulighed for at trække stikket fra dagligdagens stress og jag. Der er to kar til rådighed, så det er oplagt at dele denne oplevelse med en skøn veninde, mor eller kollega. Mænd er også meget velkomne, hvis de tør.

Vi elsker at forkæle vores kunder og ønsker at give jer en særlig oplevelse i vores fiskespa område. Vi har derfor skabt en sanselig tidslomme, hvor der udelukkende fokuseres på velvære og gode tanker. Afslappende musik, smagfuld og afslappende indretning og forskellige kaffe produkter.

Behandlingen tager i alt 60 minutter og indeholder følgende:
- Velkomst og introduktion til fiskespa.
- Afvaskning af fødder.
- Fiskespa (45 min.)
- Afslutning med fodfil og fodcreme

Garra Rufa fiskene peeler og renser dine fødder og underben for døde hudceller og efterlader et enzym, der har healende og blødgørende effekt. Det er helt normalt, at det kilder de første par minutter, men du vænner dig hurtigt til det og finder tryghed i at fiskene flokkes om dig. Fiskene har ingen tænder og bider derfor ikke, men suger og nipper blot. Det kaldes også for mikromassage og føles som en let vibreren.

Mens fiskene gør det hårde arbejde, skal du blot læne dig tilbage og klappe dig selv på skulderen for at have givet dig dette pusterum. Lige ved din hånd finder du herefter lækre håndprodukter, der giver dig mulighed for også at pleje neglebånd og hænder. Bare som en lille ekstra bonus til dig, dette er gratis og skal udføres af dig selv.

Du kan vælge at komme udelukkende for at forkæle dig selv, dine sanser og dine fødder – eller vælge at kombinere det med en frisørtid.

Se vores FAQ for mere information.

FAQ:

Spiser fiskene alt min hårde hud?
Nej, ikke hvis du har meget hård hud. Fiskene suger og nipper kun, og kan derfor kun fjerne øverste lag døde hudceller. Det anbefales, at du filer hård hud af hjemmefra, kort tid inden du kommer hos os. Det giver fiskene de bedste vilkår og dig det bedste resultat.


Skal man vaske sine fødder inden?
JA. Dette er ufravigeligt! Af hensyn til andre brugere og absolut også til fiskene og filtrene i karret, er det meget vigtigt, at dine fødder og underben er helt rene. Inden du træder op i karret, bliver du derfor bedt om at vaske dine fødder og underben og efterfølgende skylle grundigt med vand. Fiskene kan ikke tåle nogen form for sæbe eller cremeprodukter.

 


Hvad med neglelak, fodcreme, selvbruner eller bodylotion?
Fiskene er sarte og kan ikke tåle nogen form for produkter. Det er meget vigtigt, at du overholder følgende tidskrav:

Cremer, olier og selvbruner: MINIMUM 24 TIMER før spa.
Neglelak og neglelakfjerner: MIN. 48 TIMER før spa.
Hormoncreme: MIN. 4 UGER før spa.

Kan jeg skade fiskene?
Nej! Så længe du afvasker dig grundigt, overholder ovennævnte tidskrav for påføring af diverse produkter og foretager rolige bevægelser i vandet, kan du ikke gøre skade på fiskene.

Jeg har et lille sår/fodvorte/neglesvamp. Er det ok?
NEJ. Alle former for virus- og bakterietilstande er ikke velkomne i fiskespa. Det kan være fodvorter, fod-eller neglesvamp, sår eller smitsomme sygdomme. Vi forbeholder os retten til at afvise kunder.

Jeg har psoriasis og bruger hormoncreme. Er det ok?
NEJ! Hormoncreme slår fiskene ihjel og der skal derfor gå 4 UGER efter sidste indsmøring, inden fiskespa er en mulighed. Psoriasis er IKKE smitsomt og du er derfor meget velkommen herefter. Garra Rufa fisk er i flere århundreder blevet brugt i behandlingsøjemed af blandt andet psoriasis, da fiskene renser huden og efterlader den glat og som født på ny.

Kan fiskene overføre smitte imellem brugere?
Nej. Fiskene har ikke tænder, og kan derfor ikke direkte overføre smitte. Vi har derudover strenge restriktioner for at sikre, at smittebærere ikke benytter vores fiskespa. Vi forbeholder os retten til at afvise kunder, der ikke lever op til disse restriktioner.

Hvor tit bliver vandet skiftet i karrene?
Vandet bliver konstant renset, da det cirkulerer igennem både filtre og et UV-steriliseringssystem. Dette system dræber 99,9% af eventuelle bakterier, der på trods af grundig afvaskning finder vej til karrene. Derudover bliver karrene tømt 1 gang om ugen.

Hvordan føles det?
Som en let kildrende eller brusende fornemmelse. I starten kilder det mere, men efter et par minutter har du vænnet dig til det og kan herefter blot fokusere på oplevelsen som helhed.

Hvad skal jeg have på?
Vi anbefaler at have løse bukser eller nederdel på, således at du nemt kan vaske dig og sænke benene ned i karret.

SCARPI

v/ Nadia
GAMMELBYVEJ 67
7300 Jelling
Cvr. 32514715

Tlf. 60865087
E-mail: INFO@SCARPI.COM

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 11:00 - 18:00 11:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00
Onsdag 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00
Fredag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket 08:00 - 13:00
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk