Extensions

.

EXTENTIONS.

– Få håret som andre drømmer om.

Køb håret online på vores webshop

Klik her


Hos Scarpi stiller vi store krav til kvalitet. I min karriere tid som frisør, har jeg jagtet opskriften på langt og smukt hår. Det perfekte hår.
Jeg har eksperimenteret en del med extensions, og måden det bliver påsat. Alt fra lim, klister, ringe og fletninger, hvilke fordele og ulemper der er, ved de forskellige metoder.
Jeg har fundet frem til at den metode jeg anbefaler og den metode jeg mener er mest skånsom og har længst holdbarhed og er mindst smertefuld, er EASY WEFT metoden.
Små silikone ringe påsættes håret i en bane fra øre til øre, og herefter syes baner af hår på (ligesom hvis der var lavet en flette kant) De efterlader ingen klister på håret ved oprykning og der der er ingen overbelastning på hårsækken der hvor man starter fletningen i begge sider, altså er de mest skånsomme ved dit hår.

Din hårtype bestemmer hvilke hår extensions der passer bedst til dig.

- Tyndt og fint hår : Easy weft og Tape metoden.
- Normalt hår : Easy weft og Flettemetoden.
- Tykt /Kraftigt hår: Easy heft og Flettemetoden.

Tape og easy weft metoden er dem der er nemmest at skjule i håret, de lægger sig helt tæt til hovedbunden og der ses ingen buler (ligesom når man laver en vævekant)
Easy weft er en relativ ny metode som er ved at blive ret populær, og det er med god grund at den er ved at være blandt favoritterne, den er hurtig at sætte på og nem at rykke op.

Vores hår er udvalgt blandt det bedste
Jeg igennem tiderne prøvet et hav af forskellige mærker indenfor Extensions, der findes en del på markedet som bare ikke er gode nok til skandinavisk hår. Jeg har testet meget hår, for at finde frem til lige præcis de Extensions vi har i salonen idag, det er også dem jeg selv har i - og ærligt, så er det bare toppen af poppen.

Indisk hår er det hår der minder mest om vores hår her i Skandinavien, men indisk hår er altid sort eller meget mørke brunt, derfor skal det igennem en lang kemisk proces for at opnår de lyse toner vi har her i Skandinavien. Det betyder at lyst hår-Extenstions altid har en dårligere/kortere levetid en mørke Extensions.
Vi forventer at vores hår kan "leve" i 3-6 måneder med tape metoden og op til 1 år med flettemetoden. Grunden til den korte leve tid på tape Extentions er at den væske man på fører når hår totterne skal af og rykkes op, mørner gummiet/silikonen hvor håret sidder fast, så den simpelhen går i stykker når man prøver at rense gummiet fri for klister. Dette problem har vi ikke ved EASY WEFT metoden.

Det er normalt at opleve en let ømhed umiddelbart efter påsætning hvad enten du vælger tape eller EASY WEFT metoden, det er en tilvænnings proses da der er en større belastning på håret hvor dine hår Extensions sidder fast som fremkalder ømheden, der kan vare nogen dage. Mærker du voldsom smerte og kraftig rødme og voldsomt ubehag efter påsætningen, skal du have tjekket dine extensions, og måske have dem tage af igen dette er ikke noget påsætteren kan vide på forhånd, du vil derfor ikke kunne klage hvis uheldet er ude, vi er alle forskellige og nogen kan tåle det og andre kan ikke.

Hvis du er interesseret i Extensions, er du meget velkommen til at kontakte salonen på 60865087 eller info@scarpi.com og få en uforpligtende samtale om dine muligheder. Ved booking betales et gebyr på 500,- som modregnes ved slut afregning.


 

SCARPI

v/ Nadia
GAMMELBYVEJ 67
7300 Jelling
Cvr. 32514715

Tlf. 60865087
E-mail: INFO@SCARPI.COM

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 11:00 - 18:00 11:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00
Onsdag 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00
Fredag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket 08:00 - 13:00
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk