Balayage, blond balayage, babylights og extensions nær Vejle

Det er min opgave med mit gode håndværk og min kreativitet at skabe det smukkeste resultat hver eneste gang.

Balayage & blond balayage

Når jeg laver en balayage eller blond balayage i min frisørsalon nær Vejle, skaber jeg et naturligt udtryk. En balayage  skal se ud som om håret ikke er farvet. En balayage kræver ikke så meget vedligeholdelse som f.eks. striber eller en helfarve gør. Der vil nemlig ikke være en synlig udgroning.

En balayage eller blond balayage giver dit hår dybde og er et spil mellem mange forskellige nuancer. Præcis som solen bleger håret om sommeren. Man kan mixe en masse forskellige teknikker og opnå et hav af forskellige resultater inden for balayage området som f.eks. blond balayage. Det tager mellem 3 og 5 timer at lave en balayage. For at forventningsafstemme, er jeg som frisør nødt til at se dit hår inden behandlingen.

Dette gøres ved at sende et billede til min mail eller sms, hvor du sender et billede af dig selv i dagslys bagfra, og bagefter sender du et billede med det resultat, du ønsker. Ud fra de to billeder lægger jeg en plan for din rejse mod drømmehåret. Kontakt mig gerne på telefon 60 86 50 87 eller mail nadia@scarpi.com hvis du har flere spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om teknikker og muligheder for dig ang. balayage og blond balayage.

Se vores før og efter billeder her

Balayage førBalayage efter
Balayage og blond balayage - førBalayage og blond balayage - efter

Extensions

Ved extensions arbejder jeg med tape metoden og easyweft metoden.

Ønsker du extensions skal du altid forbi til en uforpligtende snak først. Her vil jeg lave et farvetjek og sikre mig at du får de rigtige farver. Konsultationen er gratis, men du skal betale et depositum på 500 kr.

Jeg laver extensions nær Vejle i min frisørsalon.

Jeg arbejder kun med det fineste extensions hår i den bedste og mest eksklusive kvalitet. Jeg kan skaffe alle farver og længder. Håret er 100% ægte med den fineste genius weft kant og alt mit hår er double drawn. Med vores Beaded weft metode får du dit hår syet sammen med de fineste perler.

Dette er den mest skånsomme metode for dig, da alt belastning er bedre fordelt i forhold til f.eks. flettemetoden, hvor belastningen altid vil trække ned mod nakken og derfor vil mange opleve at håret falder af i starten af fletningen.

Metoden med perlerne kræver heller ikke så ofte oprykning som f.eks. fletning eller tapen. Er du interesseret i at høre mere om perle/Beaded weft metoden så kontakt mig gerne på telefon 60 86 50 87 eller mail nadia@scarpi.com. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular. Så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Babylights

Ved babylights lægges hver stanniolpakke meget tæt og meget fint og med meget lidt mellemrum.

Det giver et flot dimensionelt udtryk. Jeg udfører babylights nær Vejle i min frisørsalon.

Hårkur

Botox hårkur: booster dit hår med vitaminer og forsegler de spaltede spidser. Hairbotox er kendt for at lime de spaltet spidser sammen og efterlade håret meget mere glansfuldt.

B3: forstærker de bindinger inde i hårstrået og genopbygger også de ødelagte bindinger som feks. Hårfarven, solen, forurening ect. forsager, genskaber hårets styrke og elasticitet.

Nadia Scarpi

House of Scarpi

Lige hvad den moderne kvinde har brug for.