Klip


Dameklip
Dameklip kan både være en kort frisure og langt hårsklip, det er alt lige fra den korte frisure til spidser i det lange hår. Vi starter altid behandlingen med en grundig konsultation omkring din frisure, efterfulgt af en lækker hårvask og vi vejleder undervejs i produkter.
385 kr.
Dameklip og botox hårkur
710 kr.
Luxus Dameklip med hårkur og hovedbundsmassage
Forkæl dig selv og dit hår med en luxus dybdegående hårmaske, og en lækker hovedbunds massage. Vi starter behandlingen med en grundig konsultation af klipningen og en gennemgang af dit hår for at blande den helt rigtige hår maske til lige netop dit hår. Dit hår vil føles levende og blødt. Vi booster dit hår med proteiner for at gøre dit hår stærkt og keratin for at for at gøre det glansfuldt. Køb produkter med til hjemme behandling for at få optimal effekt af den dybde gående hårmaske.
550 kr.
Klip og Bond treatment hårkur
Den helt ultimative hårkur til et ødelagt og porøst hår. * Genskaber hårets struktur indefra. * Reparerer ødelagt hår. * Forhindrer nye skader på håret i 4 uger. * Ideelt til kunder der vil have langt hår. * Farve beskyttende * Mindsker føntørringstiden af håret. * Fri for silikoner, hvilket er almindeligt i andre hårkure.
660 kr.
Herreklip
En herre klipning starter altid med en konsultation omkring frisure valg. Derefter vaskes håret. Kommer du uden produkter i håret, tilbyder vi at vaske håret efter din klipning, således at du får skyllet alle de små hår væk som plejer at irriterer og kradse. En hårvask er gratis og incl. i prisen.
295 kr.
Herreklip max 4 uges interval.
Denne klipning tilbydes til de herrekunder der har brug for at blive klippet ofte, Dealen gælder i interval booket indenfor 3 uger og 6 dage. Der tilbydes hårvask Enter før eller efter klipningen. Hårvasken er gratis.
200 kr.
Herre klip med maskine
Denne klipning tilbydes til dem der skal klippes med maskine i hele håret. Dvs der bruges ikke saks. Vi tilbyder en gratis hårvask enten før eller efter din klipning.
230 kr.
Pandehår
Til rettelse af eksisterende pandehår. Har du ikke i forvejen pandehår, anbefaler vi du vælger tid til en hel klipning. Derved får du lavet den rigtige inddeling - dette kan ikke lade sig gøre i tørt og uvasket hår.
85 kr.
Børneklip 0-3 år
Er dit barn utryg ved situtationen om en hårklipning, er du som forældre velkommen til at sidde med dit barn på skødet under klipningen. Vi anbefaler også at mor eller far evt. kan sidde med en iPad eller telefon som kan tage opmærksomheden. Bemærk vi tilbyder slikkepinde til alle vores børne kunder, lad os vide hvis i ikke ønsker dette.
175 kr.
Børneklip 4-10 år
Vi laver de sejeste frisurer på de sejeste børn. Vi tilbyder hårspray med farve skabeloner og slikkepinde. Lad os gerne vide hvis i som forældre ikke ønsker det. Der tilbydes ikke hårvask, da vaskestolene er for store i udformningen, og der derved kan der løbe vand ned af ryggen på barnet.
225 kr.
Ungdoms klip 11-13 år
Er du i tvivl om din stil, bruger vi gerne tiden på at finde frem til den i fælleskab med dig. Medbring gerne billeder som inspiration, vær dog opmærksom på at der ikke kan laves en tro kopi. Men derved kan vi vejlede dig og finde frem til den frisure der passer til dig.
255 kr.
Gavekort

Klip og Striber


10-15 Pakker over skilningen med klip
Trænger du bare til at blive frisket op med din udgroning? Her lægger vi en bane med stanniol pakker hen over din skildning. Derved får du repareret udgroningen og selv om du ikke har fået lagt pakker igennem hele håret, så kan det sagtens se ud som om hele håret har fået en omgang. Vi anbefaler at bruge denne metode hver 2. Gang, (hvis du kommer hver 6.-8. Uge) da det også er mest skånsomt for dit hår. Kommer du hver 3-6 måned, anbefaler vi at du vælger den normale stribebehandling hvor hele håret behandles. Ønsker du en kold farve tones dette efterfølgende og der lægges et tillæg oven i prisen.
895 kr.
Klip og striber kort hår
Her får du lagt striber i hele håret. Bemærk du SKAL minimum have 2-3 cm. I nakken eller ved ørene, ellers kan der ikke lægges striber i. Denne bookning er til de piger der har en kort page. Er du kort ved ørene og i nakken, vælg den behandling der hedder 10-15 pakker. Ønskes en kold nuance tones håret og der lægges et tillæg oven i prisen.
1015 kr.
Klip og striber mellem langt hår
Mellem langt hår, er en længde der går fra øreflipperne og ned til skulderen. Ønskes striberne en kold nuance, skal håret tones efterfølgende og der lægges tillæg i prisen. Husk ved tykt og kraftigt hår lægges et tillæg på prisen, da der bruges mere farve.
1215 kr.
Klip og striber langt hår
Langt hår, er længden fra skuldrene og ned af rykken. Dvs. Er dit hår længere end skuldrene, så er det denne behandling du skal booke. Ønsker du en kold nuance - gøres dette med en toning efterfølgende og der lægges tillæg for toning i prisen. Brug herefter gerne en silver shampoo derhjemme. Ved tykt, kraftigt eller meget langt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve.
1315 kr.
Klip og balayage
En frihånds teknik hvor håret bliver lysnet i spidserne og man skabe effekter, skygge og dybde i langt hår incl klipning. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning. Ved ekstra langt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve.
1515 kr.
Klip og baby highlights
Ekstra fine og tynde reflekser lagt i med stanniol, der giver et godt lyst, men naturligt resultat. Bemærk at der lægges ekstra mange stanniol pakker i. Ønskes en kold nuance - gøres dette med en toning efterfølgende, dette lægges tillæg oven i prisen. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges mere farve.
1715 kr.

Klip og helfavning


Klip og bundfarve
max 2 cm udvoksning farves i en farve.
785 kr.
Klip og helfavning i kort hår
Vi farver hele håret fra bund til spids i det korte hår.
885 kr.
Klip og helfarve mellem langt
Helfarve i mellem langt hår, somikke er længere end til skuldrene. Vi farver fra bund til spidser med en farve. Har du et tykt og kraftigt hår, lægges et gebyr på 100,- oven i prisen da der bruges mere farve end normalt.
985 kr.
Klip og helfavning i langt hår
Klip og farve i langt hår som er længere end til skuldrene. Håret farves i en farve fra bund til spidser. Har du et tykt og kraftigt hår lægges et tillæg på 100,- da der bruges mere farve end normalt.
1095 kr.

Farve


Toning i forbindelse med anden behandling.
Her korrigerer vi farverne, dette bruges især efter der er blevet lavet lysestriber med blegning. Der vil aldrig kunne opnåes kolde nuancer ved lysning, derfor skal der tones hvis der ønskes en kold farve og der anbefales at føle op på toningen derhjemme med en silver shampoo. En toning holder i max 7-10 hårvaske.
150 kr.
Tillæg ved ekstra langt eller kraftigt hår.
Vi lægger et lille gebyr oveni prisen ved ekstra langt, tykt eller kraftigt hår
150 kr.
Tillæg for brazilian bond
For at Skåne dit hår kan vi blande denne hårkur direkte i farven og på den måde lave både farve og hårkur på en gang. Dette er mest optimalt ved de lyse nuancer eller hvor der tones. Er dit hår porøst vil vil klart anbefale dig at få blandet brazillian Bond builder i farven.
195 kr.
Bundfarve
max 2 cm
370 kr.
Farve - kort hår
Hårlængden må IKKE være længere end til ørene. Farven kan sagtens kombineres med reflekser i toppen, vælg da 10-15 pakker i menuen sammen med denne behandling. Vi vasker, føntørrer og glatter/styler dit hår efter behandlingen. Dette er med i prisen.
525 kr.
Farve - Medium
Hårlængden må IKKE være længere end til skuldrene. farven kan sagtens kombineres med reflekser i toppen, vælg da 10-15 pakker i menuen sammen med denne behandling. Vi vasker, føntørrer og glatter dit hår efter behandlingen. Dette er med i prisen.
625 kr.
Farve - Langt hår
Hårlængden er fra skuldrene og nedefter. Farven kan sagtens kombineres med reflekser i toppen, vælg da 10-15 pakker i menuen sammen med denne behandling. Vi vasker, føntørrer og glatter dit hår efter behandlingen. Dette er med i prisen.
725 kr.

Striber/Reflekser


Striber i top 10-15 pakker over skilningen
Striber 10- 15 pakker henover skildningen. Vi vasker, føntørrer og styler dit hår efterbehandlingen, dette er med i prisen. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
495 kr.
Striber Kort hår
Hårlængden er til og med ørene. Bemærk denne behandling er uden klip. Vi vasker, tørrer og styler dit hår gratis, efter behandlingen. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår, lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve. Hvis du vil hjælpe os, må du gerne lave et notat i kommentarfeltet om kraftigt eller tykt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
615 kr.
Striber Medium
Hårlængden er længere til og med skuldrene. Bemærk denne behandling er uden klip. Vi vasker, tørrer og styler dit hår gratis efter behandlingen. Ved tykt eller kraftigt hår, lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve. Hvis du vil hjælpe os, må du gerne lave et notat i kommentarfeltet om kraftigt eller tykt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
850 kr.
Striber Langt hår
Hårlængden er længere end skuldrene. Bemærk denne behandling er uden klip. Vi vasker, tørrer og styler dit hår gratis. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår, lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve. Hvis du vil hjælpe os, må du gerne lave et notat i kommentarfeltet om kraftigt eller ekstra langt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
950 kr.
Balayage
Bemærk denne behandling er uden klipning. En frihånds teknik hvor håret bliver lysnet i spidserne og man skabe effekter, skygge og dybde i langt hår. fortæl os gerne hvis du har ekstra langt eller kraftigt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig, der lægges et tillæg i prisen ved ekstra farve brug. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
1150 kr.
Baby highlights
Bemærk denne behandling er uden klipning.Striberne lægger ekstra tynde og fine, og der lægges ekstra mange stanniol pakker i.Denne behandling er uden klip. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår lægges et tillæg oven i prisen. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
1350 kr.

Hårkur


Hår botox - stand alone
en hårkur der fylder håret op med vitaminer og gør det ekstremt blankt
650 kr.
Hår botox ifølge med en anden behandling
her kan du vælge at tilkøbe en botox kur behandling når du skal klippes eller farves,
325 kr.
Bond Treatment Stand alone
Brazilian Bond treatment er en hårkur der genopbygger hårets svovlbroer og saltbindinger. Den er dybdevirkende og holder håret sundt op til 12 hårvaske. Giver max glans, pleje og velvære på håret.
395 kr.
Hår kur
håret plejes med vores mest nærende hårkur og behandlingen indeholder også en lækker hovedbundsmassage.
185 kr.
Keratin kur
Keratinbehandling en 100% udglattende behandling der fjerner krus og frizz i alt slags hår, uden kemi. Holdbarheden holder i op til 3 måneder. Håret fyldes op med keratin, keratin findes allerede i håret og neglene, men når håret bliver ødelagt mister det keratinen. Er der ubalance i keratinproduktionen giver det krus og frizzy hår. Ingen hårvask 72 timer efter behandlingen. Ved en keratin behandling åbner man skællage så produktet kan trænge ind i håret. Derfor kan håret ændre farve. Brunt hår bliver som ofres lidt lysere og lyst hår kan trænge gulligt op. Man kan altid farve håret efterfølgende efter en keratinbehandling hvis håret ændre sig til en farve man ikke ønsker, dog skal der min. Gå 14 dage efter behandlingen. Fordelene ved en keratin behandling. - [ ] Udglatter håret og modvirker krus uden kemi. - [ ] Håret bevares glat også i regnvejr - [ ] Håret bliver blødt og glansfuldt - [ ] Alle kan få lavet en keratinbehandling - [ ] Beskytterhåret mod forurening - [ ] Keratinbehandling er uden kemi - [ ] Keratin er godt og sundt for dit hår - [ ] Keratinen genopbygger dit hår indefra og gør det vandafvisende - [ ] Det bliver blankt og blødt
1350 kr.
Keratin kur langt og tykt hår
Har du længere hår end skuldrene og hår der dermed også er kraftigt og groft hår bruges der mere produkt og det tager længere tid - denne pris er uden klip.
2500 kr.

Bryn og Vipper


Lash Lift
En permanent måde at bukke vipperne på som får den til at se længere og fyldigere ud.
350 kr.
Lashlift og farve af vipper
425 kr.
Vipper farve
120 kr.
Bryn farve
120 kr.
Bryn ret
brynene rettes enten med voks eller pincet
95 kr.
Farvning af vipper og bryn incl retning af bryn
250 kr.

Vask og føn


Konfirmations opsætning
1100 kr.
Vask, føn og styling til fest/let opsætning
Vi vasker håret føner, krøller og sætter gerne pynt eller nåle i
350 kr.
Vask og føn
få vasket håret og føntørret og en let sætning
250 kr.

Permanent


Permanent kort hår
Ved kort hår krølles toppen kun og denne form for krøl giver en fin volume. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet.
670 kr.
Permanent mellem hår
Mellem langt er til og med skuldrene.Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
770 kr.
Permanent Langt hår
Langt hår er fra skuldrene og ned efter. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1045 kr.

Permanent med klipning


Permanent kort hår med klip
Kort hår er til og med øre længde.Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig, som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1055 kr.
Permanent medium hår med klip
Medium længde er til og med skuldrene. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1155 kr.
Permanent langthår med klip
Langt hår er fra skuldrene og nedefter. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1430 kr.

Negle


Man-i-cure (for rigtige mænd)
Nej, manicure er IKKE kun for kvinder!! Kender du det når kæresten siger, at dine hænder kradser, du har beskidte negle og åh det hele er så hårdt – eller er du den heldige type, der stadig er single, og som stadig kan nå at få styr på det med hænderne inden du møder den rigtige? Så har du chancen nu.....
275 kr.
Shellac - ensfarvet
Shellac er den professionelle lak, der giver høj glans og holder i 14+ dage. Shellac findes i et hav af farver, lavet i samarbejde med modedesignere, så du altid er med på sæsonens hotteste trends!
300 kr.
Shellac balancering - ensfarvet
Den gamle farve fjernes og der lægges en ny.
300 kr.
Shellac - flerfarvet/ glitter
Shellac er den professionelle lak, der giver høj glans og holder i 14+ dage. Shellac findes i et hav af farver, lavet i samarbejde med modedesignere, så du altid er med på sæsonens hotteste trends!
350 kr.
Shellac balancering - flerfarvet/ glitter
De gamle farver tages af og der lægges nye
350 kr.
Pedicure
Ren velvære for dine fødder. Neglene klippes, files og frigøres for neglebånd og afsluttes med en oliebehandling.
225 kr.
Fiskespa og pedicure
275 kr.
Shellac fusser
Med en shellac behandling på tåneglene, får du de skønneste farver i sandalerne til sommer.
300 kr.
Fiskespa og shellac fusser
Du får 30 min. i vores fiskespa samt en lækker lakering i valgfri farve.
350 kr.
Forstærkning af egne negle
En negleforstærkning er for dig, der ikke ønsker længere negle, men derimod ønsker at få forstærket naturneglen, for eksempel, hvis dine egne negle er lange nok, eller du bare ønsker ekstra styrke på egne negle.
300 kr.
Forstærkning samt shellac
En negleforstærkning er for dig, der ikke ønsker længere negle, men derimod ønsker at få forstærket naturneglen, for eksempel, hvis dine egne negle er lange nok, eller du bare ønsker ekstra styrke på egne negle.
400 kr.
Neglebider
Der laves en kort forlængelse af naturneglen. Lange forlængelser er ikke muligt ved første behandling.
400 kr.
Forlængelse (op til 1cm)
Flotte lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå mere feminin. Ikke alle kan få lange naturnegle, inden de flækker, flosser og hænger fast i alting. Her er negleforlængelse et godt og super flot alternativ.
450 kr.
Forlængelse (1-2cm)
Flotte lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå mere feminin. Ikke alle kan få lange naturnegle, inden de flækker, flosser og hænger fast i alting. Her er negleforlængelse et godt og super flot alternativ.
500 kr.
Ekstrem forlængelse (fra 2cm)
550 kr.
Fransk/ babyboomer på egne negle
450 kr.
Franske
Klassisk og elegant til hverdag og fest.
550 kr.
BabyBoomer
Looket er naturligt og feminint. BabyBoomer negle er en gradient man laver på neglene. Det vil sige at farven fader ud og skifter fra lyserød til hvid, jo længere du kommer op mod den frie kant.
550 kr.
Balancering / opfyldning
Ved en balancering aftages gammelt produkt 60-80% og der lægges nyt produkt for at gendanne balancen i neglene, samt en ny farve eller design. OBS! Prisen kan variere efter de tre længde typer
400 kr.
Balancering af babyboomer og franske
Produktet aftages 60-80% og der lægges nyt for at genskabe balancen i neglen.
550 kr.
Reparation af negl
50 kr.
Aftagning af produkt IKKE lavet hos mig
50 kr.
Aftagning af produkt uden ny behandling
Aftagelse af produkt samt oliebehandling.
250 kr.
Aftagning af produkt på hænder og fødder, uden ny behandling
375 kr.
Swaroski
Op til 10 sten
35 kr.
Simpelt design
Pr. 2 negle
25 kr.
Detaljeret design
Pr. 2 negle
50 kr.
Ekstrem design
Unikt og håndmalet design
250 kr.

Spray tan


Spray tan - hele kroppen
Hele kroppen bliver sprayet, og holder 7-10 dage alt efter hvor meget man træner, svømmer, sveder genneralt samt vedligeholder ens spray tan. Før en spray tan • Gå i bad og eksfolier / skrub huden godt samme dag, som du har en spray tan aftale. • Hårfjerning (voks / barbering) må gøres op til 24 timer før en spray tan aftale. • Undgå at påføre makeup, deodorant og andre hudpleje produkter og påfør ikke bodylotion 24 timer før din spray tan behandling, da dette vil skabe en barriere for din farve! • Bær eller medbring mørkt løstsiddende tøj og undgå stropper og tætsiddende tøj! (Dette gælder også elastisken i strømperne!) Efter en spraytan • Vent 8-10 timer med at bade efter din spray tan behandling. Overskudsfarven skylles grundigt af (brug ikke sæbe) og du vil se det endelige resultatet af din behandling. • I timerne efter din behandling, kan du opleve at overskudsfarve samler sig på fx. hals og brust som farvede rander. Du må endelig ikke fjerne dem, det er blot overskudsfarve og guidefarve du kan se. Det hele forsvinder så snart du har været i bad. Fjerner du dem kan der derimod komme farveforskelle. • Undgå i mellemtiden at komme hænderne i vand og gøre din hud våd, da dette vil påvirke udviklingen af din farve. Undgå også at røre din hud med håndfladerne, da afsmitning kan ske. • Du må ikke vokse / barbere kroppen i 24 timer efter din spray tan behandling, da det vil fjerne det øverste døde hudlag og dermed også farven. • Jeg anbefaler at påføre bodylotion i dagene efter din spray tan behandling, da det vil forbedre og vedligeholde farven.
175 kr.
Ansigt, hals og nakke
75 kr.
Øvre del af krop
Fra trussekant og op
150 kr.
Ben
Fra trussekant og ned
100 kr.

Voks


Voks af underben
Fra knæet og ned
280 kr.

Extensions


Konsultation extentions
En snak omkring farve, længde og pris. Ønsker du en tid efterfølgende betales et depositum på 1/2 af behandlingen når tiden bookes.
Tape extensions 15 sandwitch 50 cm. Incl klip
Primært til fronten, hvis man er tynd i tinningerne
1565 kr.
Extension tape 20 sandwitch 50 cm. Incl tilklipning
Denne mængde er passende til et tyndt og fint hår. Kontakt os inden du booker så vi er sikker på at have dine Extensions på lager.
2065 kr.
Extensions tape 30 sandwitch 50 cm incl tilklip
Dette er mængde til en fuld påsætning til et fint hår.
2565 kr.
Extensions tape 35 sandwitch 50 cm incl. til klipning
Denne mængde passer til et normalt hår hvor der ønskes fylde og længde.
3065 kr.
Extensions tape 40 sandwitch 50 cm incl tilklipning
Denne behandling er til kraftigt hår hvor der ønskes mere længde.
3565 kr.
1 Vævekant med 2 baner hår 50 cm incl tilklipning
Denne mængde passer til et tyndt og fint hår hvor du ønsker fylde/volume
1465 kr.
2 vævekanter med 4 baner hår. I 50 cm incl. tilklipning.
Denne mængde passer til et normalt hår med fylde og længde
2065 kr.
3 Vævekanter med 6 baner hår i 50 cm. Incl. tilklipning
Denne mængde hår passer til et kraftigt hår hvor der ønskes mere fylde og længde.
2765 kr.
Aftagning af 1 vævekant uden oprykning
Håret pilles af og fletningen pilles op
250 kr.
Aftagning af 2 vævekanter uden oprykning
Håret pilles af og fletningen pilles op
350 kr.
Aftagning af 3 vævekanter uden oprykning
Håret pilles af og fletningen pilles op
375 kr.
Genopsætning af 1 vævekant
Håret fjernes, fletningen pilles op og der laves en ny fletning og det samme hår påsyes igen.
425 kr.
Genopsætning af 2 vævekanter
Håret fjernes, fletningen pilles op og der laves en ny fletning og det samme hår påsyes igen
800 kr.
Genopsætning af 3 vævekanter
Håret fjernes, fletningen pilles op, der laves en ny fletning og det samme hår påsyes igen
1250 kr.
Genopsætning af tape 15 sandwich
I denne behandling har du allerede extensions og de skal pilles af og rykkes op. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
550 kr.
Genpåsætning af tape 20 sandwich.
Dette er til dig der allerede har påsat extensions med tape metoden. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
650 kr.
Genpåsætning af tape 25 sandwitch
Dette er til dig der allerede har påsat extensions med tape metoden. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
800 kr.
Genpåsætning af tape 30 sandwitch
Dette er til dig der allerede har extensions med tape metoden og 30 sandwich. aftagning ,med solve spray og ny klister på sættes og derefter på sættes de samme extensions med ny klister igen
1000 kr.
Genpåsætning af tape 35 sandwich
Dette er til dig der allerede har påsat extensions med tape metoden. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
1200 kr.

Massage og zoneterapi


Zoneterapi
30min - medbring selv lagen og håndklæder. Husk: Sygeforsikring Danmark og private sundhedforsikringer giver tilskud til behandling, kontakt dem for mere info. 30 min varighed. Zoneterapi er en af det mest brugte alternative behandlingsformer i Danmark til alle små og store, uanset alder! Behandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad og hudens tilstand, danner jeg mig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Reflekszoner, der forbundet med kroppens organer, muskler og knogler via nerve- og energibaner, påvirker hele kroppen til at søge efter optimal balance og styrke kroppens helbredrende kræfter. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er ofte træthed, smerter, sygdom og utilpashed. Lider du eller dine børn af: stress, angst, uro i kroppen smerter i skulder, nakke, lænd hovedpine og migræne, mellemørebetændelse hos børn fordøjelsesproblemer (kolik, forstoppelse, irritabel tyktarm osv. ) luftvejsproblemer (astma, allergi osv.) hormonelle forstyrrelser (menstruations smerter, overgangalder) fertilitetsproblemer tennisalbue, hælspore vandladningsproblemer (overaktiv blære, prostata, gentagende blærebetændelse) eller andre lidelser? Så er ZONETERAPI måske noget for dig og/eller dit barn! Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af, om du kommer med noget akut eller har en kronisk sygdom. Det afhænger også af din og din krops generelle tilstand. Komplekse tilstande kan kræve 3-5 behandlinger. Børn reagerer hurtigere på behandlinger, derfor skal de typisk ikke have så mange behandlinger som voksne. Mange bruger ZONETERAPI, selvom de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.
250 kr.

Fiskespa


Deal fiskespa
Er der spørgsmål til hvordan du booker eller om hvordan man booker til feks 3 personer, må du gerne kontakte os på sms 60865087, vi ser ikke kommentarfeltet før på selv dagen, hvis i feks er 3 personer er du nødtil at booke 2 x fiskespa da der KUN er 2 kar, kontakt os gerne på sms for spørgsmål så der ikke sker fejle i jeres bookning.
Fiskespa
Er der spørgsmål til hvordan du booker eller om hvordan man booker til feks 3 personer, må du gerne kontakte os på sms 60865087, vi ser ikke kommentarfeltet før på selv dagen, hvis i feks er 3 personer er du nødtil at booke 2 x fiskespa da der KUN er 2 kar, kontakt os gerne på sms for spørgsmål så der ikke sker fejle i jeres bookning.
195 kr.
Fiskespa for 2 Personer
Er der spørgsmål til hvordan du booker eller om hvordan man booker til feks 3 personer, må du gerne kontakte os på sms 60865087, vi ser ikke kommentarfeltet før på selv dagen, hvis i feks er 3 personer er du nødtil at booke 2 x fiskespa da der KUN er 2 kar, kontakt os gerne på sms for spørgsmål så der ikke sker fejle i jeres bookning.
320 kr.

Sugaring voks


Voksning af armhuler
125 kr.
Voksning af hagen
150 kr.
Voksning af overlæben
Med vores sugaring voks fjerne vi skånsomt dun og hår fra overlæben
95 kr.
Voksning af bryn
120 kr.

Fysiurgisk massage helkropsmassage 1,5 time
Fysiurgisk massage har stor positiv indvirkning på din krop - den afspænder og giver ro, den aktiverer nervesystemet så blod- og lymfecirkulation i muskler og væv stimuleres, hvilket gør, at affaldsstoffer nemmere udskilles og balancen i musklerne genoprettes. Varighed 1,5 time.
575 kr.
Zoneterapi og fiskespa
Her får du 30 min i fiskespaen og 60 min zoneterapi HUSK: Medbring selv lagen og håndklæder.
500 kr.
Børn zoneterapi og massage 0-5 år
Zoneterapi/massage Husk: Medbring selv lagen og håndklæder. ca. 30 min – 200 kr. ( 0-5 år)
200 kr.
Massage studerende
Gives til helkropsmassage og zoneterapi Husk at medbringe dit studiekort! og Husk: Medbring selv lagen og håndklæder. Nyd en afslappende, dybdegående helkropsmassage Vink affaldsstofferne farvel! Jeg bruger økologisk massageolie og æteriske olier, som du selv kan vælge.
350 kr.
Kombinations behandling
Husk: Medbring selv lagen og håndklæder. Kombineret behandling bestående af: Zoneterapi Øre-akupunktur Massage, enten af ryg/arm eller ben/balle/lænd Behandlingen sammensættes efter dine ønsker og behov! Varighed: ca. 1,5 time
575 kr.
Massage
Husk: Medbring selv lagen og håndklæder. Nyd en afslappende, dybdegående helkropsmassage Vink affaldsstofferne farvel! Jeg bruger økologisk massageolie og æteriske olier, som du selv kan vælge. Hel krops massage, ca. 1 times varighed. Massage/fysiurgisk massage giver bedre livskvalitet i hverdagen. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning (knogler, sener, ledbånd, muskler) og er en dybdegående massageform. Behandlingen har en positiv indvirkning på både dit fysiske og psykiske velbefindende. Ved korrekt massagen genoprettes balancen i musklerne ved at øge blodcirkulationen i vævet og musklerne, så affaldsstoffer frigives nemmere. Føler du dig træt, plaget af spændinger i nakken, ondt i lænden eller andre steder i kroppen? Så kan jeg helst sikkert gøre noget for dig! Hvad er massage/fysiurgisk massage effektiv mod?: muskelspændinger/overbelastning (nakke, skulder, lænd, lægmuskler osv.) myoser hovedpine stress Har du haft problemet i en længere periode, fx pga. ensformigt arbejde, tungeløft eller andre årsager, kan det muligvis være nødvendigt med flere behandlinger. Dette aftaler vi undervejs.
450 kr.
Øreakupunktur
Separat behandling Husk: Medbring selv lagen og håndklæder. Frit valg af behandling ASP-nåle eller magnetkugler Nålen kan sidde i op til to uger efter behandlinger med øreakupunktur. Varighed: 45 min. øreakupunktur kan også kaldes “øre- zoneterapi”, da principperne for diagnose og behandling er de samme som zoneterapi. Behandlingsformen har været kendt i århundreder og tager sit udgangspunkt i menneskets balance. Zoner, der er relateret til hele kroppen, findes på ørets for- og bagside. Der bliver brugt sterile engangs øre-akupunktur nåle til behandling. Hvad er ØREAKUPUNKTUR særligt effektivt mod? lidelser/smerter i bevægeapparatet (muskel- og ledsmerter) kroniske samt akutte skader allergier migræne og hovedpine søvnproblemer hormonelle lidelser (hedeture osv.) følelsesmæssige problemer (angst, uro, stress, sorg og lettere depressioner) eksamensangst fordøjelsesproblemer vandladningsproblemer Efter behandlingen tilbyder jeg at sætte små magnetkugler/permanåle på øret med et lille plaster, dette er uden ekstra beregning. Det er meget individuelt, hvordan kroppen reagerer, men efter 3-4 behandlinger skulle der gerne mærkes en forbedring. Behandlingen anbefales til børn i alderen 10+. Denne behandling er et rigtig godt supplement til zoneterapi /massage behandlinger, men kan også stå alene.
200 kr.
Zoneterapi
Husk: Medbring selv lagen og håndklæder. Sygeforsikring Danmark og private sundhedforsikringer giver tilskud til behandling, kontakt dem for mere info. Ca. 1 times varighed. Zoneterapi er en af det mest brugte alternative behandlingsformer i Danmark til alle små og store, uanset alder! Behandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad og hudens tilstand, danner jeg mig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Reflekszoner, der forbundet med kroppens organer, muskler og knogler via nerve- og energibaner, påvirker hele kroppen til at søge efter optimal balance og styrke kroppens helbredrende kræfter. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er ofte træthed, smerter, sygdom og utilpashed. Lider du eller dine børn af: stress, angst, uro i kroppen smerter i skulder, nakke, lænd hovedpine og migræne, mellemørebetændelse hos børn fordøjelsesproblemer (kolik, forstoppelse, irritabel tyktarm osv. ) luftvejsproblemer (astma, allergi osv.) hormonelle forstyrrelser (menstruations smerter, overgangalder) fertilitetsproblemer tennisalbue, hælspore vandladningsproblemer (overaktiv blære, prostata, gentagende blærebetændelse) eller andre lidelser? Så er ZONETERAPI måske noget for dig og/eller dit barn! Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af, om du kommer med noget akut eller har en kronisk sygdom. Det afhænger også af din og din krops generelle tilstand. Komplekse tilstande kan kræve 3-5 behandlinger. Børn reagerer hurtigere på behandlinger, derfor skal de typisk ikke have så mange behandlinger som voksne. Mange bruger ZONETERAPI, selvom de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.
450 kr.
Massage 30 min
Husk: Medbring selv lagen og håndklæder.
275 kr.
Zoneterapi og massage børn 5-12 år
Zoneterapi/massage. Husk: Medbring selv lagen og håndklæder. Varighed: ca. 45 min – 350 kr. ( 5-12 år)
350 kr.
Voksning af underben

280 kr.