Klip


Dameklip
Dameklip kan både være en kort frisure og langt hårsklip, det er alt lige fra den korte frisure til spidser i det lange hår. Vi starter altid behandlingen med en grundig konsultation omkring din frisure, efterfulgt af en lækker hårvask og vi vejleder undervejs i produkter.
435 kr.
Dameklip og make-up
Få lagt en naturlig hverdags makeup og få inspiration til farver og fif til hvordan du løægger din egen make up. Du får en gratis mascara når du booker denne behandling,
600 kr.
Dameklip og botox hårkur
710 kr.
Luxus Dameklip med hårkur og hovedbundsmassage
Forkæl dig selv og dit hår med en luxus dybdegående hårmaske, og en lækker hovedbunds massage. Vi starter behandlingen med en grundig konsultation af klipningen og en gennemgang af dit hår for at blande den helt rigtige hår maske til lige netop dit hår. Dit hår vil føles levende og blødt. Vi booster dit hår med proteiner for at gøre dit hår stærkt og keratin for at for at gøre det glansfuldt. Køb produkter med til hjemme behandling for at få optimal effekt af den dybde gående hårmaske.
580 kr.
Klip og Bond treatment hårkur
Den helt ultimative hårkur til et ødelagt og porøst hår. * Genskaber hårets struktur indefra. * Reparerer ødelagt hår. * Forhindrer nye skader på håret i 4 uger. * Ideelt til kunder der vil have langt hår. * Farve beskyttende * Mindsker føntørringstiden af håret. * Fri for silikoner, hvilket er almindeligt i andre hårkure.
675 kr.
Herreklip
En herre klipning starter altid med en konsultation omkring frisure valg. Derefter vaskes håret. Kommer du uden produkter i håret, tilbyder vi at vaske håret efter din klipning, således at du får skyllet alle de små hår væk som plejer at irriterer og kradse. En hårvask er gratis og incl. i prisen.
325 kr.
Herreklip max 4 uges interval.
Denne klipning tilbydes til de herrekunder der har brug for at blive klippet ofte, Dealen gælder i interval booket indenfor 3 uger og 6 dage. Der tilbydes hårvask Enter før eller efter klipningen. Hårvasken er gratis.
250 kr.
Herre klip med maskine
Denne klipning tilbydes til dem der skal klippes med maskine i hele håret. Dvs der bruges ikke saks. Vi tilbyder en gratis hårvask enten før eller efter din klipning.
270 kr.
Pandehår
Til rettelse af eksisterende pandehår. Har du ikke i forvejen pandehår, anbefaler vi du vælger tid til en hel klipning. Derved får du lavet den rigtige inddeling - dette kan ikke lade sig gøre i tørt og uvasket hår.
85 kr.
Børneklip 0-3 år
Er dit barn utryg ved situtationen om en hårklipning, er du som forældre velkommen til at sidde med dit barn på skødet under klipningen. Vi anbefaler også at mor eller far evt. kan sidde med en iPad eller telefon som kan tage opmærksomheden. Bemærk vi tilbyder slikkepinde til alle vores børne kunder, lad os vide hvis i ikke ønsker dette.
205 kr.
Børneklip 4-10 år
Vi laver de sejeste frisurer på de sejeste børn. Vi tilbyder hårspray med farve skabeloner og slikkepinde. Lad os gerne vide hvis i som forældre ikke ønsker det. Der tilbydes ikke hårvask, da vaskestolene er for store i udformningen, og der derved kan der løbe vand ned af ryggen på barnet.
275 kr.
Ungdoms klip 11-13 år
Er du i tvivl om din stil, bruger vi gerne tiden på at finde frem til den i fælleskab med dig. Medbring gerne billeder som inspiration, vær dog opmærksom på at der ikke kan laves en tro kopi. Men derved kan vi vejlede dig og finde frem til den frisure der passer til dig.
305 kr.
Gavekort

Klip og Striber


Striber i langt kraftigt og tykt hår og klip
1565 kr.
10-15 Pakker over skilningen med klip
Trænger du bare til at blive frisket op med din udgroning? Her lægger vi en bane med stanniol pakker hen over din skildning. Derved får du repareret udgroningen og selv om du ikke har fået lagt pakker igennem hele håret, så kan det sagtens se ud som om hele håret har fået en omgang. Vi anbefaler at bruge denne metode hver 2. Gang, (hvis du kommer hver 6.-8. Uge) da det også er mest skånsomt for dit hår. Kommer du hver 3-6 måned, anbefaler vi at du vælger den normale stribebehandling hvor hele håret behandles. Ønsker du en kold farve tones dette efterfølgende og der lægges et tillæg oven i prisen.
995 kr.
Klip og striber kort hår
Her får du lagt striber i hele håret. Bemærk du SKAL minimum have 2-3 cm. I nakken eller ved ørene, ellers kan der ikke lægges striber i. Denne bookning er til de piger der har en kort page. Er du kort ved ørene og i nakken, vælg den behandling der hedder 10-15 pakker. Ønskes en kold nuance tones håret og der lægges et tillæg oven i prisen.
1115 kr.
Klip og striber mellem langt hår
Mellem langt hår, er en længde der går fra øreflipperne og ned til skulderen. Ønskes striberne en kold nuance, skal håret tones efterfølgende og der lægges tillæg i prisen. Husk ved tykt og kraftigt hår lægges et tillæg på prisen, da der bruges mere farve.
1265 kr.
Klip og striber langt hår
Langt hår, er længden fra skuldrene og ned af rykken. Dvs. Er dit hår længere end skuldrene, så er det denne behandling du skal booke. Ønsker du en kold nuance - gøres dette med en toning efterfølgende og der lægges tillæg for toning i prisen. Brug herefter gerne en silver shampoo derhjemme. Ved tykt, kraftigt eller meget langt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve.
1465 kr.
Klip og balayage
En frihånds teknik hvor håret bliver lysnet i spidserne og man skabe effekter, skygge og dybde i langt hår incl klipning. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning. Ved ekstra langt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve.
1635 kr.
Klip og baby highlights
Ekstra fine og tynde reflekser lagt i med stanniol, der giver et godt lyst, men naturligt resultat. Bemærk at der lægges ekstra mange stanniol pakker i. Ønskes en kold nuance - gøres dette med en toning efterfølgende, dette lægges tillæg oven i prisen. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges mere farve.
1765 kr.

Klip og helfavning


Klip og bundfarve
max 2 cm udvoksning farves i en farve.
925 kr.
Klip og helfavning i kort hår
Vi farver hele håret fra bund til spids i det korte hår.
935 kr.
Klip og helfarve mellem langt
Helfarve i mellem langt hår, somikke er længere end til skuldrene. Vi farver fra bund til spidser med en farve. Har du et tykt og kraftigt hår, lægges et gebyr på 100,- oven i prisen da der bruges mere farve end normalt.
1035 kr.
Klip og helfavning i langt hår
Klip og farve i langt hår som er længere end til skuldrene. Håret farves i en farve fra bund til spidser. Har du et tykt og kraftigt hår lægges et tillæg på 100,- da der bruges mere farve end normalt.
1145 kr.

Farve


Toning i forbindelse med anden behandling.
Her korrigerer vi farverne, dette bruges især efter der er blevet lavet lysestriber med blegning. Der vil aldrig kunne opnåes kolde nuancer ved lysning, derfor skal der tones hvis der ønskes en kold farve og der anbefales at føle op på toningen derhjemme med en silver shampoo. En toning holder i max 7-10 hårvaske.
150 kr.
Tillæg ved ekstra langt eller kraftigt hår.
Vi lægger et lille gebyr oveni prisen ved ekstra langt, tykt eller kraftigt hår
150 kr.
Tillæg for brazilian bond
For at Skåne dit hår kan vi blande denne hårkur direkte i farven og på den måde lave både farve og hårkur på en gang. Dette er mest optimalt ved de lyse nuancer eller hvor der tones. Er dit hår porøst vil vil klart anbefale dig at få blandet brazillian Bond builder i farven.
195 kr.
Bundfarve
max 2 cm
450 kr.
Farve - kort hår
Hårlængden må IKKE være længere end til ørene. Farven kan sagtens kombineres med reflekser i toppen, vælg da 10-15 pakker i menuen sammen med denne behandling. Vi vasker, føntørrer og glatter/styler dit hår efter behandlingen. Dette er med i prisen.
575 kr.
Farve - Medium
Hårlængden må IKKE være længere end til skuldrene. farven kan sagtens kombineres med reflekser i toppen, vælg da 10-15 pakker i menuen sammen med denne behandling. Vi vasker, føntørrer og glatter dit hår efter behandlingen. Dette er med i prisen.
675 kr.
Farve - Langt hår
Hårlængden er fra skuldrene og nedefter. Farven kan sagtens kombineres med reflekser i toppen, vælg da 10-15 pakker i menuen sammen med denne behandling. Vi vasker, føntørrer og glatter dit hår efter behandlingen. Dette er med i prisen.
775 kr.

Striber/Reflekser


Striber i top 10-15 pakker over skilningen
Striber 10- 15 pakker henover skildningen. Vi vasker, føntørrer og styler dit hår efterbehandlingen, dette er med i prisen. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
560 kr.
Striber Kort hår
Hårlængden er til og med ørene. Bemærk denne behandling er uden klip. Vi vasker, tørrer og styler dit hår gratis, efter behandlingen. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår, lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve. Hvis du vil hjælpe os, må du gerne lave et notat i kommentarfeltet om kraftigt eller tykt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
665 kr.
Striber Medium
Hårlængden er længere til og med skuldrene. Bemærk denne behandling er uden klip. Vi vasker, tørrer og styler dit hår gratis efter behandlingen. Ved tykt eller kraftigt hår, lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve. Hvis du vil hjælpe os, må du gerne lave et notat i kommentarfeltet om kraftigt eller tykt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
875 kr.
Striber Langt hår
Hårlængden er længere end skuldrene. Bemærk denne behandling er uden klip. Vi vasker, tørrer og styler dit hår gratis. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår, lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra farve. Hvis du vil hjælpe os, må du gerne lave et notat i kommentarfeltet om kraftigt eller ekstra langt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning. incl føntørring
1100 kr.
Balayage
Bemærk denne behandling er uden klipning. En frihånds teknik hvor håret bliver lysnet i spidserne og man skabe effekter, skygge og dybde i langt hår. fortæl os gerne hvis du har ekstra langt eller kraftigt hår, så sætter vi lidt ekstra tid af til dig, der lægges et tillæg i prisen ved ekstra farve brug. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning.
1200 kr.
Baby highlights
Bemærk denne behandling er uden klipning.Striberne lægger ekstra tynde og fine, og der lægges ekstra mange stanniol pakker i.Denne behandling er uden klip. Ved tykt, kraftigt eller ekstra langt hår lægges et tillæg oven i prisen. Husk det er altid muligt at tone håret i kolde nuancer, der lægges tillæg oven i prisen ved toning. incl føntørring
1400 kr.

Hårkur


Hår botox - stand alone
en hårkur der fylder håret op med vitaminer og gør det ekstremt blankt
650 kr.
Hår botox ifølge med en anden behandling
her kan du vælge at tilkøbe en botox kur behandling når du skal klippes eller farves,
325 kr.
Bond Treatment Stand alone
Brazilian Bond treatment er en hårkur der genopbygger hårets svovlbroer og saltbindinger. Den er dybdevirkende og holder håret sundt op til 12 hårvaske. Giver max glans, pleje og velvære på håret.
395 kr.
Hår kur
håret plejes med vores mest nærende hårkur og behandlingen indeholder også en lækker hovedbundsmassage.
185 kr.
Keratin kur
Keratinbehandling en 100% udglattende behandling der fjerner krus og frizz i alt slags hår, uden kemi. Holdbarheden holder i op til 3 måneder. Håret fyldes op med keratin, keratin findes allerede i håret og neglene, men når håret bliver ødelagt mister det keratinen. Er der ubalance i keratinproduktionen giver det krus og frizzy hår. Ingen hårvask 72 timer efter behandlingen. Ved en keratin behandling åbner man skællage så produktet kan trænge ind i håret. Derfor kan håret ændre farve. Brunt hår bliver som ofres lidt lysere og lyst hår kan trænge gulligt op. Man kan altid farve håret efterfølgende efter en keratinbehandling hvis håret ændre sig til en farve man ikke ønsker, dog skal der min. Gå 14 dage efter behandlingen. Fordelene ved en keratin behandling. - [ ] Udglatter håret og modvirker krus uden kemi. - [ ] Håret bevares glat også i regnvejr - [ ] Håret bliver blødt og glansfuldt - [ ] Alle kan få lavet en keratinbehandling - [ ] Beskytterhåret mod forurening - [ ] Keratinbehandling er uden kemi - [ ] Keratin er godt og sundt for dit hår - [ ] Keratinen genopbygger dit hår indefra og gør det vandafvisende - [ ] Det bliver blankt og blødt
1350 kr.
Keratin kur langt og tykt hår
Har du længere hår end skuldrene og hår der dermed også er kraftigt og groft hår bruges der mere produkt og det tager længere tid - denne pris er uden klip.
2500 kr.

Bryn og Vipper


Lash Lift
En permanent måde at bukke vipperne på som får den til at se længere og fyldigere ud.
435 kr.
Lashlift og farve af vipper
580 kr.
Vipper farve
145 kr.
Bryn farve
145 kr.
Bryn ret
brynene rettes enten med voks eller pincet
125 kr.
Farvning af vipper og bryn incl retning af bryn
295 kr.

Vask og føn


Konfirmations opsætning
1100 kr.
Vask, føn og styling til fest/let opsætning
Vi vasker håret føner, krøller og sætter gerne pynt eller nåle i
450 kr.
Vask og føn
få vasket håret og føntørret og en let sætning
290 kr.

Permanent


Permanent kort hår
Ved kort hår krølles toppen kun og denne form for krøl giver en fin volume. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet.
720 kr.
Permanent mellem hår
Mellem langt er til og med skuldrene.Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
820 kr.
Permanent Langt hår
Langt hår er fra skuldrene og ned efter. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1095 kr.

Permanent med klipning


Permanent kort hår med klip
Kort hår er til og med øre længde.Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig, som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1155 kr.
Permanent medium hår med klip
Medium længde er til og med skuldrene. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1205 kr.
Permanent langthår med klip
Langt hår er fra skuldrene og nedefter. Vi forventer en permanent holder i op til 3 måneder. Hvis vi skal give dig som kunde denne garanti, kræver det at du bruger vores krølle produkter. Vi ompermanenter kun håret 1 gang. Holder denne ompermanent heller ikke, må du som kunde accepterer at dit hår ikke egner sig til at blive permanentet. Ved ekstra tykt eller kraftigt hår lægges et tillæg oven i prisen, da der bruges ekstra produkt.
1530 kr.

Extensions


Striber i top og oprykning af tape extensions.
I stedet for at lave flere bookninger når du ønsker striber og oprykning af extensions har jeg lavet denne pakke løsning så det for dig er nemmere at booke den korrekte tid og se den rigtige pris.
1800 kr.
Striber i hele håret og oprykning af tape extensions
I denne behandling får du striber i hele håret også i nakken over det hele, og aftagning og på sætning og tilretning af dine extensions.
2350 kr.
Konsultation extentions
En snak omkring farve, længde og pris. Ønsker du en tid efterfølgende betales et depositum på 1/2 af behandlingen når tiden bookes.
Tape extensions 15 sandwitch 50 cm. Incl klip
Primært til fronten, hvis man er tynd i tinningerne
1565 kr.
Extension tape 100g. 50 cm. Incl tilklipning
Denne mængde er passende til et tyndt og fint hår. Kontakt os inden du booker så vi er sikker på at have dine Extensions på lager.
2565 kr.
Extensions tape 125g. 50 cm incl tilklip
Dette er mængde til en fuld påsætning til et fint hår.
3065 kr.
Extensions tape 150g. 50 cm incl. til klipning
Denne mængde passer til et normalt hår hvor der ønskes fylde og længde.
3565 kr.
Extensions tape 200g. 50 cm incl tilklipning
Denne behandling er til kraftigt hår hvor der ønskes mere længde.
4065 kr.
1 bane Easy weft med micro ringe og med 2 baner påsyet hår i 50 cm incl til klipning.
Denne mængde passer til et tyndt og fint hår hvor du ønsker fylde/volume
1465 kr.
2 Baner Easy weft med Microringe og 4 baner hår påsyet I 50 cm incl. tilklipning.
Denne mængde passer til et normalt hår med fylde og længde
2065 kr.
3 Baner Easy Weft med Microringe og 6 baner påsyet hår i 50 cm. Incl. tilklipning
Denne mængde hår passer til et kraftigt hår hvor der ønskes mere fylde og længde.
2765 kr.
Aftagning af 1 bane Microringe kant uden oprykning
Håret pilles af og alle microringe tages ud. Hvis håret er for filtret eller uglet pga dårlig pleje, lægges den brugte tid oven i prisen. Timeprisen er 580,-
250 kr.
Aftagning af 2 baner med Microringe kanter uden oprykning.
Håret pilles af og alle ringe fjernes op. Hvis håret er for filtret eller uglet pga dårlig pleje, lægges den brugte tid oven i prisen. Timeprisen er 580,-
350 kr.
Aftagning af 3 baner med Microringe kanter uden oprykning.
Håret pilles af og alle Micro ringe fjernes. Hvis håret er for filtret eller uglet pga dårlig pleje, lægges den brugte tid oven i prisen. Timeprisen er 580,-
375 kr.
Aftagning af tape extensions uden oprykning fra
325 kr.
Genopsætning af 2 Baner med Microringe
Håret fjernes, alle microringe aftages og der laves nye baner med Microringe og det samme hår påsyes igen.
800 kr.
Genopsætning af 3 BVaner med Microringe
Håret fjernes, alle microringe aftages og der laves nye baner med Microringe og det samme hår påsyes igen.
1250 kr.
Genopsætning af tape 15 sandwich
I denne behandling har du allerede extensions og de skal pilles af og rykkes op. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
550 kr.
Genpåsætning af tape metoden 100 g. incl vask af håret og tilretning
Dette er til dig der allerede har påsat extensions med tape metoden. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
950 kr.
Genpåsætning af tape metoden 125 g. incl. vask af håret og tilretning.
Dette er til dig der allerede har påsat extensions med tape metoden. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
1250 kr.
Genpåsætning af tape metoden 150g.incl. vask af håret og tilretning.
Dette er til dig der allerede har extensions med tape metoden og 30 sandwich. aftagning ,med solve spray og ny klister på sættes og derefter på sættes de samme extensions med ny klister igen
1000 kr.
Genpåsætning af tape metoden 200g, hår incl. vask af håret og tilretning.
Dette er til dig der allerede har påsat extensions med tape metoden. Klister tapen opløses med solve spray, herefter påsættes ny klister tape og håret påsættes igen og der rettes til med en lille klipning,
1550 kr.

Fiskespa


Deal fiskespa
Er der spørgsmål til hvordan du booker eller om hvordan man booker til feks 3 personer, må du gerne kontakte os på sms 60865087, vi ser ikke kommentarfeltet før på selv dagen, hvis i feks er 3 personer er du nødtil at booke 2 x fiskespa da der KUN er 2 kar, kontakt os gerne på sms for spørgsmål så der ikke sker fejle i jeres bookning.
Fiskespa
Er der spørgsmål til hvordan du booker eller om hvordan man booker til feks 3 personer, må du gerne kontakte os på sms 60865087, vi ser ikke kommentarfeltet før på selv dagen, hvis i feks er 3 personer er du nødtil at booke 2 x fiskespa da der KUN er 2 kar, kontakt os gerne på sms for spørgsmål så der ikke sker fejle i jeres bookning.
195 kr.
Fiskespa for 2 Personer
Er der spørgsmål til hvordan du booker eller om hvordan man booker til feks 3 personer, må du gerne kontakte os på sms 60865087, vi ser ikke kommentarfeltet før på selv dagen, hvis i feks er 3 personer er du nødtil at booke 2 x fiskespa da der KUN er 2 kar, kontakt os gerne på sms for spørgsmål så der ikke sker fejle i jeres bookning.
320 kr.

Sugaring voks


Voksning af hagen
150 kr.
Voksning af overlæben
Med vores sugaring voks fjerne vi skånsomt dun og hår fra overlæben
125 kr.
Voksning af bryn
125 kr.

Voksning af underben

280 kr.
Voksning af armhuler

125 kr.