Nadia Scarpi

Igennem 20 år har jeg klippet, farvet og stylet alverdens kvinder, moden har ændret sig meget i tidens løb. Men en ting der ikke er gået af mode eller har ændret sig er lysten til velplejet, sundt og smukt hår.

Det er min opgave med mit gode håndværk og min kreativitet at skabe det smukkeste resultat hver eneste gang. Jeg skaber magi i salonen.

Jeg har høje forventninger til mig selv, det gør at jeg konstant udviklet mig. Jeg booster dig med ny energi og absolut lækkert hår – hver gang!

Book tid

Modebutik og frisør

Frisør scarpi slog dørerne op i januar 2016 i Jelling. Efter 13 år i København forlod jeg mit hjertebarn, min salon i Knabrostræde ved strøget og flyttede hjem til Jylland og ind på bondegården i Jelling hos Jonas.

De sidste 5 år har virkeligt været med fuld fart. 3 børn og omstillingen fra by-liv til bonde-liv, opstart at salonen, nye vaner nye rutiner og begyndelsen på et nyt liv.

Efter nedlukningen med Corona, og oceaner af tid til at tænke – blev House of Scarpi født. Konceptet med frisørsalon og livsstilsbutik undersamme tag måtte prøves – jeg har derfor skabt House of Scarpi som er et stilfuldt og eksklusivt univers til den moderne kvinde.

Jeg er specialist i extensions, balayage og frihåndsteknikker, elsker mode og fashion og at forkæle min krop og sind med gode og lækre produkter til hud og hår.

House of scarpi, et univers til den modebevidste og stilfulde kvinde.

Webshop

Forvandlinger i salonen

Husker du at pleje dit hår?

  • Hurtig levering

    Jeg sender indenfor 1-2 hverdage.

  • 14 dages returret

    Varen skal være i original stand.

  • Kontakt House of Scarpi

    Find alle kontaktinformationer her.